Lakisääteinen tilintarkastus

Tilintarkastuksen tarkoituksena on varmistaa, että organisaation kirjanpito, tilinpäätös, hallinto ja hallinnon asiakirjat ovat kunnossa. AuditHaukka palvelee organisaatiotasi kaikissa lakisääteisen tilintarkastuksen tilanteissa.

Taloushallinnon konsultointi

AuditHaukka tarjoaa asiakkailleen myös taloushallinnon neuvontaa sekä konsultointia. Tavoitteenamme on luoda lisäarvoa yritykselle ja auttaa liiketoiminnallisesti parhaimpien ratkaisujen tekemisessä taloudessa.

Lausunnot

AuditHaukka Oy antaa lausuntoja mm. osakepääoman maksusta, taloudellisista voimavaroista, yritysjärjestelyistä ja yhtiömuodon muuttamisista. Meiltä saat myös projektirahoituksen erityislausunnot.

Eritystoimeksiannot

Yksilöidyt erityistoimeksiannot tukevat asiakkaan taloushallintoa ja tilintarkastusta esimerkiksi pitkällä tähtäimellä, muutostilanteissa ja vaikkapa yritysten yhdistyessä. Ota yhteyttä ja kerro oman organisaatiosi erityistarpeista.

Verotuksen konsultointi ja neuvonta

Palveluihimme kuuluu myös verotukselliset neuvot. Esimerkiksi yritys-, metsä- ja arvonlisäverotuksen konsultointi. Ajantasainen tietämys ja kokemus verotuksellisista toimista sekä ratkaisuista on tärkeää jo tilikauden aikana.

Todistukset

Tarvitsetko todistusta osakepääoman maksusta tai esim. taloudellisista voimavaroista? AuditHaukka Oy tuottaa viralliset todistukset kaikkiin taloushallinnon, hallinnon ja tilinpäätösten tarpeisiin.
AuditHaukka Oy, Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki , y-tunnus: 2803690-2, [email protected]
Call Now Button